Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako treba bježati...

Tatjana Jurić pohvalila se da je poslušala krizne stručnjake i otkrila što je učinila da si olakša situaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tatjana Jurić poslušala je upute hrvatskog Crvenog križa i pripremila se u slučaju novih potresa.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić (38) pokazala je kako je poslušala savjete kriznog stožera i Crvenog križa i pripremila torbu u slučaju novih snažnih potresa u Zagrebu. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

"Mi smo svoju torbu pripremili, pa ako treba bježat, bježat ćemo. Bez panike, ljudi dragi, i neka nam je mirna noć", napisala je Tatjana na Instagramu. 

Hrvatski crveni križ nakon potresa u Zagrebu u nedjelju obavijestio je građane da pripreme ruksak s osnovnim stvarima. Istaknuli su da trebaju spakirati bateriju, lijekove, mobitel i punjač, higijenski set, malo hrane, novac, vodu, odjeću, deku, dokumente i set prve pomoći. 

Inače, voditeljica je ranije upozorila pratitelje na Instagramu da se pridržavaju procedura i pravila ponašanja u borbi protiv koronavirusa. Također je pokazala da ona to poštuje i ima medicinski alkohol pokraj sebe na radiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stroge procedure i pravila ponašanja i za nas koji smo svakodnevno u programu uživo. Obavimo svoje, ulovimo koju zraku sunca i zatim #ostajemodoma! ...U redakciji bez uobičajene gužve, program nesmetano ide, dezinfekcija obavezna i učestala, a biti dijelom lanca infomiranja ovih dana, povezivati ljude u potrebi, navigirati ih, pružiti nekome tko sluša možda i određenu utjehu, nabaciti i šalu, duha radi; nije nam samo zadovoljstvo, nego i obaveza. Mediji ovih dana konačno izvršavaju svoju temeljnu ulogu u punom smislu te riječi! Nama na radiju, javljaju se iz svih dijelova HR, pa i šire. Zovu iz malih obrta, fali im materijala za šivati maske - tražili zdravstveni djelatnici, javljaju drugi, imaju materijal, poslat će besplatno gdje god treba; zovu pojedinci, hvale “gazdu”, “ne trebaju platiti najam”, rekao je, “dok nema posla”. Javljaju se tete iz vrtića, profesori/ce, vozači/ce tramvaja, dostavljači, tete čistačice, medicinske sestre s odjela: “Neku bržu pjesmu puštaj”, kažu, “treba nam nešto žešće”... Kad nam je najgore, stvarno smo najbolji! 🙌🏻 A sad nam je vrijeme da to najbolje i pokažemo; samodisciplina i ograničenje kretanja, koliko god to nestvarno zvučalo! Nestvarna je ova stvarnost koju danas živimo, ali tu smo gdje jesmo. Pregrmimo zajedno nekoliko sljedećih tjedana, ako treba i mjeseci, obavimo sada što se mora i poslije će nam svima biti lakše. ✌🏻@narodni.radio #radiokojitesluša

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

 "Nestvarna je ova stvarnost koju danas živimo, ali tu smo gdje jesmo. Pregrmimo zajedno nekoliko sljedećih tjedana, ako treba i mjeseci, obavimo sada što se mora i poslije će nam svima biti lakše", zaključila je Tatjana.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene