Obavijesti Video Pretražite Navigacija
teška situacija

Domaća dizajnerica u trudnoći ostala bez doma i morala zatvoriti dućan: "Želim vjerovati da je sve loše iza nas"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anamarija Brkić morala je zatvoriti dućan zbog koronavirusa, a stan u Zagrebu joj je stradao u potresu.

Modnoj dizajnerici Anamariji Brkić (41), poznatoj po brendu A'marie, zaredale su se u posljednje vrijeme nevolje. 

Pročitajte i ovo Potres u Zagrebu aktivirali su se Slab potres u Zagrebu, ali građanima je dosta: "Dokle više?!", "Kratka buka iz podzemlja" Slika nije dostupna NAKON POTRESA Zakon o obnovi Zagreba nakon potresa uskoro ide u javnu raspravu, Štromar najavio i koliko bi kućanstva mogla dobiti za sanaciju dimnjaka i bojlera

Kako piše Gloria, Anamarija je zbog koronavirusa bila prisiljena zatvoriti dućan A'marie u centru Zagreba, a potom su ona i njezin partner Gaj nakon potresa ostali bez svog doma. No domaća dizajnerica unatoč svemu pokušava razmišljati pozitivno i čuvati se stresa zbog svoje trudnoće. 

 Naime, Anamarija će u kolovozu roditi svoje prvo dijete. "Želim vjerovati da je sve loše iza nas i da ćemo uskoro nastaviti s radom. Pojačan strah od koronavirusa zbog trudnoće, obustavljeno poslovanje i na koncu taj potres, sve to ostavlja gorak okus u ustima", ispričala je za Gloriju. 

Dodala je kako je nju i partnera prilikom potesa u Zagrebu u stanu u Boškovićevoj probudilo padanje stvari, ali i razdvajanje zidova od stropova što joj je bio prvi prizor kad je otvorila oči. "Zgrada je proglašena privremeno neupotrebljivom. Moj dućan s odjećom u odnosu na sve ostalo najmanje je nastradao, na našu sreću jer smo tek prije nekoliko mjeseci završili s detaljnim renoviranjem i velikim ulaganjem. U našem stanu, pak, baš smo počeli uređivati sobu za sina, a sad je i to uništeno", otkrila je. 

Dizajnerica i njen partner Gaj trenutno borave kod obiteljski prijatelja u Ozlju jer se u zagrebački dom ne mogu vratiti. No Anamarija ističe da je život u maloj zajednici lakši. 

Aktualno Bila je članica benda koji je nekad žario i palio svjetskom scenom, a danas ju se rijetko može vidjeti u javnosti Mel C (Foto: Profimedia) Mel C (Foto: Profimedia) Foto: profimedia Mel C (Foto: Profimedia) Mel C (Foto: Profimedia) Foto: profimedia Mel C (Foto: Profimedia) Mel C (Foto: Profimedia) Foto: profimedia Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Foto: Instagram Spice Girls (Foto: Instagram) Spice Girls (Foto: Instagram) Foto: Instagram +5 Spice Girls (Foto: Instagram) Celebrity Bila je članica benda koji je nekad žario i palio svjetskom scenom, a danas ju se rijetko može vidjeti u javnosti 1/11 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene