Napadi se nastavljaju

VIDEO Ukrajinci zadali novi udarac Rusiji: Uništen još jedan važan most, objavljena snimka

Ukrajinci su uništili još jedan most u Kursku.

Ukrajinci su uništili još jedan važan most u Kursku. Radi se o mostu preko rijeke Sejm, na mjestu u blizini sela Zvanoe.

Kako se može vidjeti na snimci koju su objavile ukrajinske zračne snage, most je nakon napada ostao oštećen i praktički neupotrebljiv za promet.

Preko mosta je dosad redovito dolazila ruska opskrba iz unutrašnjosti Rusije, a to je vjerojatno i razlog napada na most. Svakako je to značajan udarac za Ruse, ali i taktički potez Ukrajinaca, koji na ovaj način ukopavaju svoju poziciju nakon što su upali u rusku regiju Kursk.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Ovo je drugi most u Kursku koji su Ukrajinci u nekoliko dana uništili. Zapovjednik ukrajinskih zračnih snaga Mikola Oleščuk podijelio je jučer na Telegramu snimku rušenja mosta u ruskoj oblasti. Rekao je da su ukrajinski piloti visoko preciznim udarima pogodili neprijateljska uporišta, opremu, logističke centre i opskrbne rute.

Pročitajte i ovo napadi sa svih strana VIDEO Rusi ispalili balističke projektile na Kijev, Ukrajinci žestoko uzvratili: Gori i u Rusiji

Pročitajte i ovo Majka je poginula Liječnik o užasnoj nesreći na Viru: Dječak se bori za život, oca čeka operacija, a djevojčica ima teške ozljede