Sve se istražuje

Trogodišnja djevojčica preminula je u užarenom autu: Majka je ispitana u bolnici te uhićena

Ilustracija Foto: Getty Images
Član obitelji pronašao je majku i kćer zaključane u autu. Djevojčica je preminula u bolnici.

Trogodišnja djevojčica preminula je nakon što je bila zaključana u užarenom autu u Kaliforniji, a zbog toga je njezina 41-godišnja majka Sandra Hernandez uhićena. 

Oko 16:20 u petak policijske i vatrogasne ekipe odgovorile su na pozive o trogodišnjoj djevojčici i njezinoj majci Sandri Hernandez, koje su obje bile bez svijesti u autu, rekla je policija u Anaheimu.

Član obitelji pronašao je majku i kćer zaključane u Ford Expeditionu i nije jasno koliko su dugo bile u parkiranom automobilu, rekla je policija.

Djevojčica je kasnije proglašena mrtvom u bolnici. Policija je poručila da sumnjaju da je dijete umrlo od komplikacija uzrokovanih toplinskim udarom, ali čeka se službeno izvješće obdukcije.

U autu su pronađene prazne boce alkohola, 41-godišnja majka ispitana je u bolnici, a uhićena je nakon što je otpuštena iz bolnice.

Pročitajte i ovo Kakav hit FOTO/VIDEO Nakon debate korisnici društvenih mreža smišljaju urnebesne memeove zbog jedne Trumpove izjave

Pročitajte i ovo održana debata VIDEO Harris počela neočekivano pa isprovocirala Trumpa: Izgubio je kontrolu i svašta izgovorio

Pročitajte i ovo "Na miru treba raditi" Vukovarci odlučili stati na kraj govoru mržnje: "Treba krenuti od vrtića...", "Sve je manja zainteresiranost za nastavu na srpskom jeziku"