Strava u Njemačkoj

Tijelo mlade žene pronađeno u kontejneru, policija traži bebu: "Imala je ožiljak od carskog reza i ovakvu tetovažu"

Ilustracija Foto: Getty Images
Tijelo žene u 20-im godinama pronađeno je u kontejneru kod supermarketa u njemačkom gradu Peineu. Policija je uputila apel javnosti kako bi utvrdila njezin identitet i pronašla bebu.

Strava u njemačkom gradu Peineu u Saskoj. Tijelo mlade žene pronađeno je u nedjelju navečer u kontejneru za rabljenu odjeću kod supermarketa. Policija vjeruje kako se pokušala popeti u kontejner, ali joj je poklopac očito pao na glavu, odnosno vrat te se ugušila. Spasioci su mogli samo konstatirati smrt, piše Spiegel.

Procjenjuje se da ima između 20 i 30 godina te da je južnoeuropskog podrijetla. Ispostavilo se i da žena ima svježi ožiljak od carskog reza, a istražitelji kažu kako se ne može isključiti da je ostavila bebu samu u stanu i da bi joj mogla trebati hitna pomoć.

Pročitajte i ovo potraga u Grčkoj Pronađeno tijelo poznatog televizijskog voditelja, objavljeno i gdje

Pročitajte i ovo Osvojio mandat VIDEO/FOTO Pogledajte kako je Bartulica napustio stožer DP-a: "Ovo je bahatluk i sramota. Te ljude može biti sram"

Policija je uputila apel javnosti kako bi otkrili identitet žene. Objavili su fotografiju na kojoj je tetovaža koju je imala na podlaktici - SANYI napisano velikim crnim slovima. Rečeno je i da je žena imala još jednu tetovažu sa slovima KIRA na desnoj nadlaktici.