Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojio mandat

VIDEO/FOTO Pogledajte kako je Bartulica napustio stožer DP-a: "Ovo je bahatluk i sramota. Te ljude može biti sram"

Aktualno Galerija Ferrari kojim se vozi Stjepo Bartulica Ferrari kojim se vozi Stjepo Bartulica Foto: Damir Krajac/Cropix Stjepo Bartulica u Ferrariju Stjepo Bartulica u Ferrariju Foto: Dnevnik Nove TV Stjepo Bartulica u Ferrariju - 1 Stjepo Bartulica u Ferrariju - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Stjepo Bartulica u Ferrariju - 2 Stjepo Bartulica u Ferrariju - 2 Foto: Dnevnik Nove TV +2 Ferrari Stjepe Bartulice - 3 Galerija 1/7 >>
Stjepo Bartulica osvojio je mandat u Europskom parlamentu. Izborni stožer napustio je sa stilom.

Novoizabrani europarlamentarac Stjepo Bartulica, nakon emotivnog govora u kojem je naglasio kako se za svoje postupke nema kome ispričavati, stožer stranke napustio je u - Ferrariju.

Stjepo Bartulica u Ferrariju - 2 Ferrari Stjepe Bartulice - 1 Foto: Dnevnik Nove TV

Posljednjih dana pokazalo se kako Bartulice žive od svega 38 eura te da im sve prihode pojedu rate kredita, a na plaću u europskom parlamentu Stjepo je, kao istinski najveći pobjednik ovih izbora, otišao sa stilom.

Stjepo Bartulica u Ferrariju - 2 Stjepo Bartulica u Ferrariju Foto: Dnevnik Nove TV    

Pročitajte i ovo Ivana Petrović, Sabina Tandara Knezović, Marijana Grbeša-Zenzerović i Boris Jokić Izborni specijal Izborna emisija Nove TV: "To je priča koju treba istražiti"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković slavi pobjedu EU izbori VELIKA GALERIJA Razdragan Plenković objasnio zašto su Hrvati glasali za HDZ te izazvao euforiju  

Bartulica je ispred stožera sjeo na suvozačko mjesto skupocjenog automobila, a na mjestu vozača sjedio je muškarac s rukom u gipsu. Uz simpatizere, ispratili su ga i brojni novinari, fotografi i snimatelji.  

Stjepo Bartulica u Ferrariju - 2 Stjepo Bartulica u Ferrariju - 1 Foto: Dnevnik Nove TV

Licemjerje i sramota

Ovaj Bartuličin potez komentirao je u studiju Dnevnika Nove TV Boris Jokić. "Ovo je ne samo bahatluk. To je licemjerno. Ovo je ogromna sramota, sram može biti te ljude", odriješit je bio Jokić. "To je pljuska ljudima, sramota."

Profesorica Marijana Grbeša-Zenzerović rekla je kako je riječ o provokaciji. "Ovo je poruka svima. Da dovedemo stvar do apsurda, i to je bio cilj ove provokacije", rekla je i naglasila kako je ta provokacija "neozbiljna, infantilna i neodgovorna za bilo kojeg ozbiljnog političara". 

Pročitajte i ovo Stjepo Bartulica - 2 Red zahvala Bartulica, Bog, obitelj, znatiželjni novinari, ali ne i mama: "Nemam se za što ispričavati"

"Prije 15 minuta dođeš i kažeš da si glas običnog čovjeka i zahvaljuješ Bogu i tko zna čemu, a onda sjedneš u takav auto u vrijeme kad se govori o tvojoj imovini i odeš", nadovezao se Boris Jokić. 

Aktualno Ovo ne smijete propustiti! Izgubio na izborima, pa izvrijeđao glasače: "Pa jeste vi normalni? Sram vas bilo!" Mislav Kolakušić i njegova supruga i Dina Ćevid, reporterka Dnevnika Nove TV Mislav Kolakušić i njegova supruga i Dina Ćevid, reporterka Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Mislav Kolakušić i njegova supruga i Dina Ćevid, reporterka Dnevnika Nove TV Mislav Kolakušić i njegova supruga i Dina Ćevid, reporterka Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Mislav Kolakušić Mislav Kolakušić Foto: Dnevnik Nove TV Mislav Kolakušić Mislav Kolakušić Foto: Dnevnik Nove TV +0 Mislav Kolakušić Hrvatska Ovo ne smijete propustiti! Izgubio na izborima, pa izvrijeđao glasače: "Pa jeste vi normalni? Sram vas bilo!" 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene