Stravičan slučaj

Policajac drogirao suprugu kako bi je silovali na zabavama: Pronađena je mrtva u hotelskoj sobi, a onda su pronašli i njega...

Zatvorska kazna Foto: Getty Images
Policijski istražitelj Warren Arter nađen je mrtav u zatvorskoj ćeliji u Britaniji dva tjedna nakon što je njegova žena pronađena mrtva u hotelskoj sobi na Barbadosu.

Supruga osramoćenog istražitelja londonske policije pronađena je mrtva u hotelskoj sobi na Barbadosu, a dva tjedna kasnije on sam pronađen je mrtav u zatvorskoj ćeliji, zaključeno je nakon opsežne istrage koju je provela policija vezano za svojeg bivšeg zaposlenika.

Istražitelj Warren Arter i Rebekah vjenčali su se u Las Vegasu 2016., a upoznali su se dok je on istraživao slučaj nasilja u obitelji u kojem je ona bila žrtva.

Ubrzo je uhićen jer su njegovi nadređeni dobili anonimne prijave o neprimjerenim vezama sa žrtvama iz više slučajeva na kojima je radio.

Naime, optuživali su ga da je otvoreno iskazivao seksualne aluzije prema najmanje četiri osobe od 2006. do 2012. dok je vodio tim koji se bavio istragama slučajeva silovanja. Arter je susupendiran te u međuvremenu osuđen i za zloporabu droga i njihovu preprodaju na svingerskim zabavama.

Prijatelji para njihovu vezu opisali su kao toksičnu te rekli da je Arter svoju suprugu kontrolirao na sve načine, a zajedno su uzimali i kokain. Arter je navodno ženu drogirao i prisiljavao na seksualne odnose s drugim muškarcima, a jednom je silovana dok nije bila pri svijesti. Svi navodi istraženi su nakon što je Rebekah pronađena mrtva na Barbadosu početkom ove godine.

Arter je potom uhićen u zračnoj luci Heathrow zbog navoda o silovanju drugih žena. Dva tjedna kasnije nađen je mrtav u ćeliji zatvora Wandsworth, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo magnituda 4,4 u Iranu Zatreslo se tlo, no neki vjeruju da se pod zemljom događa nešto puno od opasnije od potresa

Pročitajte i ovo "Nije mi bilo dobro" Procurio ključni iskaz o ubojstvu Danke Ilić: "Rekao mi je gdje su ostavili vreću s djetetom..."