Policija traga za bjeguncem

Mahnit pohod u Njemačkoj: Upucao trudnu suprugu u glavu, ranio još tri osobe i pobjegao

Ubojiti pohod 34-godišnjaka u njemačkom gradu Hagenu Foto: Getty Images
34-godišnjak u njemačkom gradu Hagenu upucao je vlastitu trudnu ženu u glavu, potom otišao do frizerskog salona i ranio još tri osobe. Naposljetku je pobjegao u šumu.

U subotu u njemačkom gradu Hagenu muškarac je propucao ženu u glavu. 

Prema dostupnim informacijama, radi se o 34-godišnjem Mehmetu Ö koji je vlastitoj trudnoj supruzi pucao u glavu u stanu u kojem žive zajedno. Žena je prevezena u bolnicu te joj se liječnici bore za život.

Muškarac je, nakon što je pucao u svoju suprugu, pobjegao s mjesta nesreće na sedmi kat zgrade u kojoj žive te tamo ispalio još hitaca, no nitko nije ozlijeđen.

Potom se automobilom odvezao do frizrskog salona udaljenog dva kilometra te hicima ranio još tri osobe, prenosi Fenix Magazin.

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

 

Odbjeglog Mehmeta vidio je i jedan svjedok. “Vidio sam počinitelja kad je s torbom otišao do svog Mercedesa na parkiralištu Nettoa. Tada je ugledao policiju i utrčao u šumu koja graniči s parkiralištem. Dva policajca su mu vikala da stane, ali je on pobjegao u šumu”, rekao je.

Pročitajte i ovo Stanovnici evakuirani VIDEO Teško stanje u Njemačkoj: Zbog olujna nevremena izlile su se rijeke, popustile brane, promet je otežan

Rođak 34-godišnjaka rekao je kako je šokiran njegovim ponašanjem.

"Ne mogu objasniti zašto je to učinio. Koliko ja znam, nije imao nikakvih problema i zapravo je bio vrlo miran dečko. On i supruga imaju četvero djece”, rekao je.

Policija za odbjeglim Mehmetom još traga. U potragu su uključeni dronovi te Specijalne jedinice iz Sjeverne Rajne-Vestafile. Policija je stanovnike zamolila da izbjegavaju područje.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju
Hrvatska VIDEO 23. Povorka ponosa u Zagrebu: "Sudionici su samim svojim dolaskom poslali poruku da je važna tolerancija i jednakost"

Povezane teme