Reakcija na obrat

Oglasio se Dankin otac nakon saslušanja osumnjičenog: "Lažu, neka se srame svi ti odvjetnici"

Danka Ilić Foto: Društvene mreže/Screenshot
Dankin otac Miloš Ilić nakon saslušanja Dejana Dragijevića komentirao je obrat u slučaju.

Nakon saslušanja u četvrtak Dejana Dragijevića (50), koji je osumnjičen za ubojstvo Danke Ilić (2) iz Bora, oglasio se djevojčičin otac Miloš Ilić.

Rekao je da je potresen cijelom situacijom, s obzirom na to da su obojica osumnjičenih prvobitno priznala zločin, a potom sve negirala.

"Ne znam što bih rekao, u šoku sam zbog svega, čuo sam i ne mogu vjerovati. Priznao je sve na početku, a sad odjednom negira kada je prošlo toliko vremena. Laže, kao i onaj drugi, neka se srame svi ti odvjetnici koji ih očito savjetuju", rekao je Miloš Ilić za Kurir.

Pročitajte i ovo Policija objavila upute Dijete u Primoštenu vozilo električni romobil bez kacige: Teško je ozlijeđeno

Pročitajte i ovo Biden opet briljira VIDEO Pogledajte reakciju Zelenskog kad ga je Biden najavio kao Putina

Rekao je kako njemu, a ni njegovoj supruzi Ivani uopće nije lako svih ovih mjeseci, pogotovo što je njegova supruga, Dankina majka, trudna te bi trebala izbjegavati stresne situacije.

"Ivana je u devetom mjesecu, samo što nije rodila i ne bi se trebala stresirati, ali izdržavamo sve ovo nekako i borimo se", rekao je.

Pročitajte i ovo Ugovor o ekskluzivnom pregovaranju Fortenova prodaje tri velike tvrtke Podravki: Objavljeni detalji, oglasila se Martina Dalić

Dragijević je odmah nakon uhićenja priznao zločin, a nekoliko mjeseci kasnije odlučio je ponovno govoriti pred tužiteljstvom, nakon što je isto napravio i njegov kolega iz JKP-a Vodovod Srđan Janković. Obojica su službeno sada negirala zločin rekavši da djevojčicu nikada nisu ni vidjeli.