Paprena kazna

Iz ovog bizarnog razloga osoblje nije dalo ženi da uđe u avion: Sada je zračni prijevoznik dobio vrtoglavu kaznu zbog toga

Ilustracija Foto: Getty Images
Jednoj ženi osoblje nije dopustilo da uđe u avion zbog prevelikog dekoltea, sada je zrakopovna tvrtka zbog toga kažnjena.

Španjolski zračni prijevoznik Vueling kažnjen je s 28.000 eura jer ženi u dekoltiranom kombinezonu nije dopustio da se ukrca na jedan od njihovih letova. Naime, po njihovu mišljenju ona nije bila prikladno odjevena.

Žena se trebala ukrcati na let iz Palme za Barcelonu kada ju je osoblje zrakoplovne kompanije zaustavilo i nije joj dopustilo ulazak. 

Iako su se suputnici okupili oko nje, zrakoplovno osoblje ostalo je nepokolebljivo i žena se nije ukrcala.

Pročitajte i ovo Incident Šokantne poruke osvanule pored škole, ravnateljica pozvala policiju i roditelje: "U 43 godine staža ovo nisam doživjela"

Pročitajte i ovo U TIJEKU JE POTRAGA U Zagrebu nestala žena, jeste li je vidjeli?

Žena se obratila Udruzi potrošača, koja je odlučila ispitati cijelu priču. Udruga se obratila nadležnima jer su prava putnice povrijeđena.

Incident se dogodio 2019., a slučaj je riješen u listopadu 2020., iako udruga dosad nije obaviještena o rezultatu svoje žalbe, piše Majorca Daily Bullletin.

Pročitajte i ovo O strašnoj tragediji Ravnatelj policije Milina: "Češka obitelj olako je uzela pronađeno eksplozivno sredstvo"

Pročitajte i ovo Sjednica Vlade Plenković: "Nadležna tijela istražit će uzrok požara u Zaprešiću"

Zrakoplovne vlasti odredile su kaznu od 28.000 eura zračnom prijevozniku zbog kršenja nekoliko članaka Zakona o sigurnosti zračnog prometa 21/2003 od 7. srpnja 2003. koji se odnose na povrede sigurnosti civilnog zračnog prometa. 

Putnica je nakon odluke prezadovoljna odlukom te je poručila da nije zaslužila takav tretman.