Uzrok nepoznat

Eksplozija u njemačkom gradu: Ozlijeđena jedna osoba, oštećena zgrada, policija ogradila područje

Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je pozvala građane da izbjegavaju područje oko mjesta eksplozije.

Eksplozija je u ponedjeljak oštetila zgradu u središtu grada Kölna, a glasnogovornica policije rekla je da je široko područje Hohenzollernringa, živahne četvrti pune kafića, barova i restorana, ograđeno i da je veliki broj policajaca na licu mjesta.

Nije dala nikakve informacije o mogućim ozlijeđenima ili uzroku eksplozije. Radio Köln izvijestio je u ponedjeljak rano ujutro da je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Glasnogovornik vatrogasaca rekao je da su pozvani na mjesto događaja, ali da nije bilo potrebno gašenje. Policija je pozvala građane da izbjegavaju područje oko mjesta eksplozije.

Eksplozivna naprava eksplodirala je neposredno uz noćni klub, a u ulaznom dijelu poslovnog objekta pale su stropne ploče i popucala su prozorska stakla, pišu lokalni mediji.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Istraga se kreće, doznaju, u više smjerova, a ovaj slučaj podsjeća na niz sličnih napada na stambene i poslovne zgrade u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, koji se navodno može pripisati narkobandi iz Nizozemske, a s pozadina su navodno sporovi s dilerima droge iz Porajnja.

Pročitajte i ovo problem s proizvodnjom Prijavljena nestašica popularnog lijeka za bolove, neće ga biti mjesecima

Pročitajte i ovo Prijeti poplava Opsadno stanje u europskoj metropoli: Vodostaji probijaju granice, puni se milijun vreća s pijeskom, izdano hitno upozorenje

Povezane teme