Zatvorili aerodrom

Drama u avionu: Putnik prijetio bombom nekoliko minuta prije polijetanja

Ilustracija Foto: Getty Images
Zračna luka Ibiza u četvrtak je bila zatvorena te su bili obustavljeni letovi na gotovo jedan sat zbog prijetnje bombom.

Policija je uhitila muškarca na letu Ryanaira koji je trebao poletjeti za milansku zračnu luku Bergamo, a tvrdio je da nosi bombu u torbi u trenutku kada je zrakoplov trebao poletjeti.

Nije bilo slijetanja niti polijetanja gotovo sat vremena nakon što se oglasio alarm nešto poslije 15:30. Letovi su bili obustavljeni od 15:45 do 16:30 sati po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Tvrdi da nije kriv "Toliko od bivšeg župana VSŽ, doviđenja": Strmoglavi pad lokalnog moćnika Dekanića

Pročitajte i ovo Tragedija kod Obrovca Eksplozivna naprava od koje je smrtno stradalo dijete nije bila jedina u automobilu! Dnevnik Nove TV doznaje detalje

Glasnogovornik operatera španjolske zračne luke Aena rekao je: "Došlo je do sigurnosnog incidenta u zrakoplovu u zračnoj luci Ibiza i Civilna garda je preuzela kontrolu nad situacijom. Uobičajeni letovi u zračnoj luci obustavljeni su oko 45 minuta", piše Daily Mail.

Ranije ovog mjeseca oluja je izazvala kaos u letovima u zračnoj luci Palma na Mallorci, zbog čega su letovi obustavljeni na oko dva sata tijekom pljuska koji je poplavio dijelove unutrašnjosti terminala.

Povezane teme