kontroverzni poduzetnik

Osniva se nova stranka BM365 IDEMO delat! Šef joj je "Berošev fotograf" poznat po aferi s platformom za cijepljenje

Vinko Kojundžić, vlasnik Cuspisa Foto: DNEVNIK.hr
Vinko Kojundžić, vlasnik tvrtke Cuspis osniva stranku BM365 IDEMO delat!

Vinko Kojundžić, Vlasnik tvrtke Cuspis osniva stranku koja će se zvati BM365 IDEMO delat! No, BM u ovom slučaju ne znaći Bandić Milan već Bolje možemo!

Vinko Kojundžić javnosti je postao poznat zbog platforme koja je trebala organizirati cijepljenje, a bila je obilježena aferama. Svojedobno ju je kritizirao i premijer Andrej Plenković. 

No, Kojundžić je tvrdio da za probleme nije odgovorna njegova tvrtka. 

Čovjek kojeg su zbog jedne fotografije zapamtili i kao fotografa ministra Vilija Beroša odluko o osnivanju stranke objavio je na društvenim mrežama. Na početku videa muškarac koji razgovara s Kojundžićem govori da su vijest o osnivanju stranke prenijeli svi mainstream mediji u Hrvatskoj i da "cijeli Zagreb o tome bruji".

Vinko Kojundžić, vlasnik Cuspisa Foto:DNEVNIK.hr

"Udruga Bolje možemo je dva mjeseca stara. Ja sam ovaj tjedan preuzeo udrugu i vođenje od Dejana Kljajića. Ideja je da okupimo sve one koji žele promjenu u gradu Zagrebu. Svi mi koji vidimo da grad Zagreb ne funkcionira idemo se udružiti, bez obzira jesmo li lijevo ili desno, jesmo li centar ili nismo ništa, ali idemo se udružiti, idemo promijeniti ovu vlast koja ne funkcionira", rekao je Kojundžić u videu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vinko Kojundžić (@vinko_kojundzic_official)

 

Upućen je i pozin na Osnivačku skupštinu i najavljena je izjava za medije. 

"Pozivamo vas na Osnivačku skupštinu stranke BM365 IDEMO delat! koja će se održati danas 10.10.2024. u 18h u velikoj dvorani zgrade Mjesne samouprave GČ Podsused-Vrapče, Sigetje 2 u Gajnicama.

Nakon skupštine novoizabrani predsjednik stranke dat će izjavu za medije. Zahvaljujem se na Vašem dolasku", stoji u priopćenju gradskog zastupnika Bandićeve stranke Dejana Kljajića, potpisanog u ime inicijativnog odbora.