Velika bol

Potresne riječi kolege poginulim pomorcima: "Tko će me sada svako jutro dok smo na brodu pogladit po bradi i reći - jutro stari jarče"

Tragedija na Lošinju - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Brojni kolege poginulih pomoraca dirljivim riječima opraštaju se od preminulih pomoraca koji su stradali u stravičnoj nesreći.

Misa za nastradale pomorce Jadrolinije sa broda Lastovo održana je u četvrtak u 10 sati na Trsatu.  

Prošla su četiri dana od tragične nesreće u Malom Lošinju u kojoj su život izgubila tri pomorca, dok je četvrti teško ozlijeđen. Na njih je pala rampa koja služi za ulazak vozila na trajekt Lastovo.

Život su izgubili 58-godišnji vođa stroja iz Vinišća Boško Kostović te kormilari, 38-godišnji Marko Topić iz Solina i 54-godišnji Denis Šarić iz Zadra. 

Denis Šarić bit će pokopan 17. kolovoza u 18 sati na mjesnom groblju Zemunik Donji. Boško Kostović bit će pokopan u Vinišću u 17 sati istog dana, a Marko Topić će biti pokopan u petak u Solinu na Novom groblju u 19 sati.

U Facebook grupi Jadrolinija u srcu od njih se opraštaju njihovi kolege dirljivim objavama.

"Dragi moj Markane, tko će me sada svako jutro dok smo na brodu pogladit po bradi i reći - jutro stari jarče i prepirati se oko Hajduka, piti kavu u kafiću i tko će je platit.Tko će nas nasmijavat???
Dragi Denise ili kako sam te zva u ovo malo vrimena koliko te znam "vragolasti Denis", za ručkom ili večerom iznit sve informacije tog dana tako da nam TV i nije tribala, o"čentrunima" ma o svemu...Vedar,nasmijan jednom riči čovik i pol! 
Dragi Boško, godino, susid za stolom, drug u svemu.Za Lastovo si živija i za njega si život da.
A nama koji ostajemo je dano da Vas niko i nikad ne zaboravi! Hvala Vam na svemu i bog neka Vam da pokoj vječni i pazite na nas odgori!", napisao je jedan njihov kolega dirljivu objavu koja mami suze na oči. 

Pročitajte i ovo "Nešto se mora pisati" Plenković u svom stilu o tragediji u Malom Lošinju: "Ovo se koristi za činjenje štete Vladi"

Pročitajte i ovo Traga se za ubojicom Cure detalji oko Srbina ubijenog na tajnoj zabavi: Zvali su ga Breskvica, trenirao je nogomet, a završio na međunarnoj tjeralici

Pročitajte i ovo munjeviti napredak Više od 200 tisuća Rusa evakuirano: Ukrajina se približava svojem cilju