''Nasilja nije bilo''

Potraga za Matejem Perišem i dalje traje: ''Javljali su nam i da kupuje kruh na Vračaru''

Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin kaže kako policija provjerava svaku dojavu vezanu za nestanak Mateja Periša. Dodao je da je siguran kako kobne noći nestanka nije bilo nasilja, a što se točno dogodilo, trebala bi utvrditi istraga.

''Dajemo sve od sebe da riješimo slučaj i provjeravamo svaku informaciju koju dobijemo. Ima dobronamjernih i zlonamjernih ljudi, bijelih i crnih magova, ljudi koji pričaju kako su vidjeli Matejevu astralnu projekciju. Nedavno su nam javili da su ga vidjeli kako kupuje kruh na Vračaru, a kad smo izašli na dojavu i provjerili, ustvrdili smo da se radi o susjedu'', rekao je Aleksandar Vulin za televiziju Kurir.

Za oca Mateja Periša, Nenada, ima veliko poštovanje.

''Samo se stavite u njegovu situaciju. Biste li imali toliko razumijevanja kao on? Bilo je pokušaja da se sve predstavi kao međunacionalni sukob. To je zaista odvratno. Beograd je siguran grad, u kojem vas nitko nikada neće napasti zbog nacionalnosti, grad koji voli strance. Mi ne dijelimo ljude na nacionalnoj osnovi'', rekao je.

Pročitajte i ovo 20. dan potrage Ispovijest Matejeve prijateljice: "Bio je divan. A ja sam spremna dati kosu, krv... Samo da skinem ljagu sa svoga imena"

Pročitajte i ovo Nestao 30. prosinca Oglasila se misteriozna Splićanka koju je Matej posljednju nazvao: "To mi je najveća muka od svega"

Dodao je kako je siguran da nije bilo nasilja ni u klubu ni izvan njega te da su tako posvjedočili i Matejevi prijatelji i ostali gosti kluba, kao i osoblje.

Potraga za nestalim Matejem Perišem i dalje traje.