U Bjelovaru

U parku prišao dječaku, dirao ga i rekao "Hoćeš da ti ga stavim?" - Ovo je kazna koju je dobio

Ilustracija, dječak Foto: Getty Images
Nakon dvije godine u Bjelovaru je nepravomoćno osuđen pedofil koji je u parku u Bjelovaru neprimjereno dirao dječaka. U zatvor neće ići.

49-godišnji muškarac osuđen je na Općinskom sudu u Bjelovaru za kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina. Ipak, u zatvor neće, već je dobio uvjetnu jednogodišnju kaznu zatvora uz rok kušnje od tri godine, što znači da u zatvor neće ako u tom razdoblju ne prekrši zakon.

Prema presudi, muškarac je 28. lipnja 2022. godine u parku preko puta škole prišao maloljetnom dječaku na klupi, sjeo pored njega te mu počeo pričati o seksu. Zatim je stavio ruku na dječakovo međunožje u počeo ga dirati oko spolovila te ga upitao: "Hoćeš da ti ga stavim?"

Pročitajte i ovo donosi Provjereno Snimke silovanja, incesta i osvetničke pornografije dijele se u grupama: "Plakala sam 48 sati, policajci su mi se smijali"

Optuženi se tijekom suđenja branio šutnjom, a izjasnio je da se ne osjeća krivim.

Na sudu je svjedočio tada 12-godišnji dječak koji je opisao svoje traumatično iskustvo iz parka. Prepričao je kako je su prijateljem nakon škole stigao u park, gdje im je prišao optuženi. Prvo ih je hvalio kako su dobri dečki, potom pitao imaju li cure i ponudio ih alkoholom, a zatim pitao: "Hoćeš da ti ga stavim?"

Pročitajte i ovo DNK analiza Strpali su ga nevina u zatvor i tamo ga držali skoro četiri desetljeća: Sad je došlo do šokantnog preokreta

Na sudu je svjedočio i dječakov prijatelj koji je prepoznao optuženog. "Rekao mu je da ima ženske noge i da bi ga htio je*ati", rekao je na sudu.

Dječaci su zatim biciklima pobjegli iz parka, a dječak je u šoku nazvao majku i sve joj ispričao. O svemu je brzo obaviještena i policija, koja je pronašla osumnjičenog, prenosi portal Bjelovar.live.

Uz jednogodišnju uvjetnu kaznu zatvora muškarcu je izrečena i sigurnosna mjera liječenja od alkohola u roku od dvije godine. Presuda je nepravomoćna te na nju obje strane imaju pravo na žalbu.

Povezane teme