otežan promet

FOTO Ogromne gužve na obilaznici, vozači su bijesni: "Ovo više nije normalno! Krećem na posao ranije, a dolazim kasnije"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Čitatelji nam javljaju da je ogromna gužva na zagrebačkoj obilaznici, veća od one na koju su vozači inače navikli ponedjeljkom.

Na zagrebačkoj obilaznici ovog su ponedjeljka gužve veće od uobičajenih za početak tjedna, javljaju nam čitatelji. 

"Od Prečkog do čvora Zagreb zapad vozim se 40 minuta. Ovo više nije normalno, svakog dana sve je gore. Krećem ranije, a na posao dolazim kasnije. Imam dojam da je na cesti izložba svih kamiona koji postoje u Zagrebu. Smiješno je što piše ograničenje za vozače 80 km, a ja vozim - 17 km!" kazala nam je ljutito čitateljica. 

Na zagrebačkoj obilaznici već mjesecima traju radovi na više lokacija, kod odmorišta Zagreb i između čvorova Lučko i Buzin u oba smjera. HAK je javio kako se zbog povećanog priljeva vozila stvara kolona na čvoru Zagreb zapad u smjeru grada, no nije se dogodila nikakva nesreća koja bi bila razlog za stvaranje kolone. 

Pročitajte i ovo kružni tok U sudaru tramvaja i autobusa u Zagrebu jedna osoba poginula

Pročitajte i ovo Steadfast Noon Deseci borbenih aviona iznad dijela Europe: Među njima su i oni koji prevoze nuklearne bombe

 

 

Povezane teme