Bez traga

Jeste li ga vidjeli? Mladić na području Splita otišao prošetati psa i nije se vratio

Loris Mihić Foto: MUP
Traje potraga za 27-godišnjakom Lorisom Mihićem koji je nestao na području Splita te mu od petka, 7. lipnja nestaje svaki trag.

Na području Splita nestao je 27-godišnji Loris Mihić. "On je u petak otišao u šetnju sa psom oko 20:30. Njegova uobičajena ruta je preko Žnjana prema Marjanu, a uvijek ide navečer prošetati sa psom i njihove šetnje dugo traju. Loris se nije javljao na mobitel te smo alarmirali policiju", rekla je za DNEVNIK.hr njegova majka. Od petka mu se gubi svaki trag. 

Pročitajte i ovo EU izbori VELIKA GALERIJA Razdragan Plenković objasnio zašto su Hrvati glasali za HDZ te izazvao euforiju

Mladić je visok 186 centimetara, ima kestenjastu boju kose i sive oči, četvrtasto lice te oko 80 kilograma. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu s prugama kratkih rukava, tamno plave traperice i crne tenisice te nosi sivo-smeđe naočale. S njim je bio njegov pas, bijeli retriver.

Loris Mihić Foto:MUP

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr. Obitelj moli da se sve informacije o Lorisu jave na broj 091 325 7835.

Priča je dobila sretan završetak, a više detalja pogledajte <<OVDJE

Pročitajte i ovo EU izbori 2024 Slavlje u SDP-u, Grbin poručio: "Kod nas se radi ono za što se kandidiraš, nije nam trebao pokrovitelj"

 

Povezane teme