stravičan zločin

Mučni detalji slučaja kod hrvatske granice: Sina (2) ubio pištoljem za svinje pa sa starijim pojeo pizzu

Policija Foto: Getty Images
Stravično ubojstvo dogodilo se u mađarskom selu Zakanyju (Zakonu), koje se nalazi u blizini granice Hrvatske i Mađarske. Otac je ubio svog dvogodišnjeg sina, a sad su isplivali mučni detalji cijeloga slučaja.

Stravično ubojstvo na granici s Hrvatskom. Beživotno tijelo dvogodišnjeg djeteta pronađeno je u mađarskom selu Zakanyju (Zakonu), koje se nalazi u blizini granice Hrvatske i Mađarske. Za ubojstvo je osumnjičen 37-godišnji otac djeteta. 

24.hu piše kako su roditelji djeteta živjeli odvojeno, ali još nisu imali sudsku odluku o tome kome će pripasti dijete.

O mučnim detaljima cijelog slučaja piše i Index.hu, koji prenosi lokalne medije. Navode kako je otac nakon pokušaja samoubojstva s ozljedama opasnim po život prevezen u bolnicu.

Navode kako je svoje dvogodišnje dijete ubio pištoljem za svinje, a potom je htio ubiti sebe iz istog pištolja. U bolnici je završio s teškim ozljedama. 

Svojeg mlađeg sina odveo je od majke i već je tada bio u rastrojenom stanju. Muškarac je danima prije ubojstva na svojim profilima na društvenim mrežama podijelio nekoliko snimaka na kojima je imao oružje. 

"Danas i sutra bit će odlučujući. Ispričavam se svojim dragim prijateljima, svojoj supruzi, svom sinu najviše. Danas će biti dobro. Ne kao što sam očekivao, ali život ide dalje", napisao je T. D. u statusu na Facebooku. 

Tetka ubijenog dječaka rekla je da su u petak rekli policiji da odu do kuće gdje je živio ubojica. Policija je otišla do kuće, ali nije uspjela ući u nju. Prema svjedoku, rođaku žrtve, osumnjičeni je nakon ubojstva pokrio tijelo djeteta te je nakon toga s drugim sinom pojeo pizzu

Prema tvrdnjama obitelji, poremećeni muškarac želio je ubiti i bivšu partnericu jer ju je tijekom vikenda pozvao da razgovaraju. 

Majka je potom obavijestila nadležne da se dijete nije vratilo od oca, nakon čega je u ponedjeljak policija upala na imanje muškarca, no dječak je već bio ubijen. Muškarac je pokušao sebi pucati u glavu kada mu je policija upala na imanje. 

Pročitajte i ovo planovi pred izbore Greda preko Save ili most za razglednicu? Ovo je detaljan plan što će se sve raditi u Zagrebu

Pročitajte i ovo Sjednica Vlade Plenković napao najveću oporbenu stranku: "Oni su lopovska organizacija. Kako oni nama, tako mi njima"