Gužve na cestama

Sve stoji na A1: Zbog prometne nesreće nastala kolona duga 15 kilometara

Kolona kod Lučkog Foto: HAK
Na hrvatskim cestama u ponedjeljak su se stvorile ogromone gužve. Zbog prometne nesreće na A1 nastala je kolona od 15 kilometara.

Nakon prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb - Ploče - Karamatići, između čvorova Novigrad i Bosiljevo 1, u smjeru mora, kolona je oko 15 kilometara, objavio je u ponedjeljak malo prije podneva Hrvatski autoklub.

Na istoj se autocesti prometna nesreća dogodila između čvorova Skradin i Pirovac u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom, a kolona je oko 2 kilometra.

Pred naplatom Trakošćan, na autocesti A2 Zagreb - Macelj, kolona je oko 1,5 kilometara.

Pročitajte i ovo Kolone tijekom sezone Kolaps na cestama za more, ogorčeni vozači auta na struju: "Ovo je prvi, a vjerojatno i zadnji put da ću ovim autom u Hrvatsku"

Pročitajte i ovo Udarni vikend FOTO Kolone, gužve i nesreće na cestama: U tunelu Čardak zapalio se automobil, zatvorena cesta kod Zagreba

Na A3 Bregana - Lipovac na zagrebačkoj obilaznici od čvora Buzin prema naplatama Lučko kolona je oko 2 kilometra. Vozi se usporeno u smjeru Bregane između čvorova Kosnica i Jakuševec.

Zastoji i kolone su i na Istarskom ipsilonu. Kolona kod tunela Učka u smjeru Rijeke je oko kilometar i pol, dok je prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona oko 2 kilometra. Pred čvorom Matulji u smjeru Rijeke kolona je oko 5 kilometara.

Na Krčkome mostu pojačan je promet, a kolona je nastala kod Omišlja.

Povezane teme