Optužbe Međimurje-plina

Ovo je bilo brzo: Stigao odgovor gradske plinare Zagreb - "Očito su nezadovoljni ishodom"

Gradska plinara Zagreb - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Gradska plinara Zagreb je regirala na optužbe Međimurje-plina za nepravilnosti prilikom prelaska kupaca na tržišnu uslugu plina.

Nakon što je Međimurje-plin optužio GPZ Opskrbu za brojne nepravilnosti prilikom prelaska kupaca na tržišnu uslugu plina, uključujući krivotvorenje podataka i pokretanje postupaka bez pristanka kupaca, GPZO je poslao reakciju na optužbe.

Njihov odgovor za Dnevnik Nove TV prenosimo u cijelosti: 

"Komunicirali smo broj kupaca koji su izabrali GPZO kao svog opskrbljivača plinom. Tih kupaca je za sada skoro 170.000, a prijave i dalje stižu. Zahvalni smo kupcima na ovako velikoj podršci.

Radilo se o vrlo zahtjevnom procesu koji su radnici GPZO-a i Zagrebačkog holdinga uspješno odradili na način da su u vrlo kratkom roku obradili zahtjeve kupaca koji su morali iskazati interes i potpisati individualizirane obrasce i ugovore, što su i napravili.

Što se tiče tvrdnji Međimurje-plina, poručujemo da su krajnja kontrola sami građani, koji su ti koji odlučuju o opskrbljivaču i nitko ih ne može natjerati na promjenu mimo njihove volje. Svaki kupac zna što je ili nije potpisao.

Ovakva reakcija Međimurje plina navodi na zaključak da su nezadovoljni ishodom te na moguće poteškoće u poslovanju koje im ovakav ishod može uzrokovati", napisali su. 

Pročitajte i ovo Samit u Dubrovniku Svi se slažu da je Vučić pretjerao, samo Plenković nije komentirao: "Za takvo nešto istolerirati, brate, treba imati želuca!"

Pročitajte i ovo Udar oluje Hrvat se javio s Floride: "Ljudi su pobacali smeće, namještaj, elektroniku ispred kuće..."