Predsjednik sabora

Jandroković će bodriti Vatrene u Berlinu: Objavljeno koji još ministri idu na utakmicu

Gordan Jandroković Foto: Damjan Tadic/Cropix
Gordan Jandroković putuje u Berlin na utakmicu između Hrvatske i Španjolske, a prije toga otvorit će i izložbu "Doživi Hrvatsku" u gradu koji je baza hrvatske reprezentacije

U subotu će predsjednik sabora Gordan Jandroković zajedno sa svojim mlađim sinom ići na utakmicu Europskog prvenstva između Hrvatske i Španjolske, izvijestili su iz Sabora.

Utakmica će se održati u 18 sati na Olympiumstadionu u Berlinu, a pozvali su ga Hrvatski nogometni savez i predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin.

Zajedno s predsjednikom Sabora u izaslanstvu će biti i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, ministar turizma i sporta Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak te predstojnik Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora Tomislav Šimičević.

Pročitajte i ovo Uhićen je Čeh fotoaparatom snimao djecu bez odjeće: Hrvatska policija ga ulovila

Jandroković će danas u 16 sati otvoriti izložbu fotografija hrvatskih krajolika, turističkih atrakcija i hrvatskih nogometaša pod nazivom "Doživi Hrvatsku“, u Galeriji "Am Bollwerk" u Neuruppinu, bazi hrvatske nogometne reprezentacije.

Pročitajte i ovo još je i prijetila Psi napadali i izgrizli ljude u Zagrebu i njihove pse: Policija uhitila 24-godišnjakinju