UŽAS U SPLITU

Policija uhitila sina zbog stravičnog ubojstva majke: "Ubio sam demona"

Slika nije dostupna
Splitska policija dovršila je očevid jučerašnjeg ubojstva 64-godišnje žene u Mosečkoj ulici, a doznaje se kako sumnjiči njenog 28-godišnjeg sina s psihičkim problemima da je u stanu nožem ubio majku.

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u teško ubojstvo, priopćeno je u petak iz PU splitsko-dalmatinske.

"Utvrđena je sumnja da je u noći sa srijede na četvrtak, 22/23. prosinca u Splitu, u obiteljskom stanu, fizički napao svoju 64-godišnju majku i usmrtio je kuhinjskim nožem", stoji u policijskom priopćenju, čime su potvrđene ranije neslužbene informacije o događaju koji je šokirao Split.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici osumnjičenog 28-godišnjaka predali su pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teško ubojstvo.

Ubojstvo se dogodilo u četvrtak na području Kmana, a policija je utvrdila kako je riječ o nasilnoj smrti zbog čega je uhitila muškarca zatečenog u stanu, a kasnije se doznalo da je riječ o sinu ubijene koji se dovodi u vezu s ovim ubojstvom.

Mjesto događaja odmah ​je osigurano​, nakon čega je počeo policijski očevid.

Policija je na mjesto strašnog zločina stigla po dojavi. Kako se obitelj zadnjih dana nije čula sa ženom, alarmirali su susjede i policiju, no bilo je kasno. Kad su policajci došli u stan u kojem je ležala mrtva žena, njezin sin kazao je "Ubio sam demona", navodi Dalmatinski portal.

Pročitajte i ovo CRNI BLAGDANI Strava u Splitu: Ubijena žena, policija uhitila njezina sina

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica Pijan nakon svađe zvjerski premlatio muškarca u napuštenoj garaži u Zagrebu: Napadnuti preminuo nekoliko mjeseci kasnije u bolnici

Sličan slučaj zabilježen je prije manje od dva i pol mjeseca u Splitu. Tada je psihički bolesnik ubio majku. Sudit će mu se po posebnom zakonu, u skladu s kojim može samo biti utvrđeno da je počinio kazneno djelo.

Povezane teme