Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlostavljao ju i prije

Novi detalji stravičnog zločina: Sin zapalio majku u kupaonici pa otišao spavati

Zatvorenik, ilustracija
Zatvorenik, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
U Splitu je ispitan 39-godišnjak i određen mu je istražni zatvor. Ispitivanje je provedeno zbog sumnje da je 39-godišnjak u neubrojivom stanju ubio 60-godišnju majku. Navode da ju je zlostavljao i ranije.

Okrivljeni 39-godišnjak je u neubrojivom stanju tijekom noći s 3. na 4. listopada u vremenskom razdoblju od 1:30 do 8:00 sati u stanu u Splitu ubio svoju 60-godišnju majku koju je i prije zlostavljao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Trpio nasilje Sanela nasmrt izbola supruga: Susjedi otkrili strahote koje su se događale godinama Nestale unuka i baka Užasna priča Ženu pronašli mrtvu pored ceste: Identitet 27-godišnjakinje otkriven, nestale i njena majka i tek rođena beba

Tijekom noći nije htio pomoći majci iako je vidio da joj je potrebna pomoć. Otišao je spavati te je tek u jutarnjim satima pozvao hitnu pomoć.

Sudac istrage protiv 39-godišnjaka je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, priopćeno je iz Županijskog državnog odvjetništva u Splitu.

Prema navodima lokalnih portala, 39-godišnjak je svoju 60-godišnju majku zapalio. Žena je u ponedjeljak u stanu u Splitu pronađena s brojnim opekotinama po tijelu.

Brutalnom ubojstvu je prethodila svađa između sina i majke, jer je žena otišla u kupaonicu zapaliti cigaretu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene