Pokušaj ubojstva

Posvađali se pa ga izbo nožem pred ženom: Ozlijeđeni je pobjegao, a onda je napadač krenuo za njim...

Ilustracija Foto: Ranko Suvar/Cropix
Muškarac od 37 godina došao je k poznaniku, a nakon što su se posvađali, htio ga je ubiti. Izbo ga je nožem, no ozlijeđeni je muškarac nekako uspio pobjeći.

Pokušaj ubojstva dogodio se u Maksimiru kada je muškarac došao u poznanikov stan i nakon svađe izbo ga nožem

Kako je izvijestila zagrebačka policija, sve se događalo u utorak oko 3:40 u Maksimiru, u ulici V. Jazbinski odvojak. 37-godišnjak je došao u stan u kojem su bili 46-godišnja žena i 39-godišnjak, a nakon svađe 37-godišnjak je fizički napao drugog muškarca i onda mu oštrim predmetom zadao nekoliko ubodnih i reznih rana s namjerom da ga ubije. 

Pročitajte i ovo opasno more UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Uživali su u romantičnim trenucima na plaži, a onda se dogodila tragedija

Pročitajte i ovo stižu i osude VIDEO Putin stigao u zemlju u kojoj ga nije bilo 24 godine: Dočekale ga neviđene scene, objavljeno i što je poručio

Žena je pokušala spriječiti napad, ali bezuspješno. Ipak, ozlijeđeni se muškarac uspio spasiti bijegom iz stana. No napadač nije odustao te je krenuo za njim i tek su ga policijski službenici zaustavili. Uhićen je, a teško ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, nakon čega je pušten na kućnu njegu.