OMG

Mike Tyson koristio lažni penis za prolaz na antidoping testu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mike Tyson priznao je da je jednom prilikom koristio lažni penis napunjen čistim urinom samo kako bi prošao antidopinšku kontrolu

Prisjećajući se svojih boksačkih dana, Mike Tyson priznao je kako se poslužio umjetnim penisom kako bi prošao na antidoping kontroli.

Pogledaj i ovo showbuzz Može li luđe? Lude i pomalo bizarne stvari koje poznati posjeduju ili izjavljuju: ''Ne mogu sama maknuti poklopac s kave''

'Išao sam kod voodoo svećenika po savjete samo da se spasim zatvora'

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji objasnio je kako je upotrijebio umjetni penis i da on 'radi zbilja uspješno'. Nije ulazio u to koje droge su mu pronašli u organizmu, no kimnuo je kada mu je u showu 'Chelsea Lately' postavljeno pitanje je li konzumirao marihuanu.

Tyson je objasnio kako umjetni penis ne funkcionira na način na koji se misli da funkcionira, ali je dobar za prolaz na antidoping testu. 'Možete ga koristiti jer u njemu je tuđi urin. Naravno, morate imati čisti urin i nadati se da u njemu nije urin neke žene koja je upravo napravila test trudnoće', rekao je Tyson.

Chelsea Handler željela je znati koje je boje bio penis. 'Ne znam, smeđi, krem', odgovorio joj je Tyson. Rekao je da nije koristio svoj mali (ili veliki?) trik u zatvoru, već samo tijekom antidoping testa dok se bavio boksanjem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene