Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokazni postupak ili maltretiranje?

Tinejdžer bi mogao biti prisiljen na erekciju pred svjedocima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sudu je zbog slanja fotografija penisa svojoj 15-godišnjoj curi, a kako bi se usporedilo je li to doista njegov penis tužitelj ga želi prisiliti na erekciju pred svjedocima.

17-godišnji Amerikanac na sudu je zbog slanja fotografija penisa svojoj 15-godišnjoj djevojci što se definira kao seksualno zlostavljanje djeteta. Zbog toga bi 17-godišnjak mogao završiti u zatvoru te čitav život provesti na listi seksualnih prijestupnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija AKTIVISTICA O SLUČAJU MATANIĆ Koja je razlika između seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja i kome prijaviti: ''I mene je urednik zvao u hotel, a onda sam došla s mužem...'' Ilustracija Užas u Walesu Bračni par iz pakla godinama seksualno zlostavljao djevojčicu, sudac na izricanju kazne: "Teško je zamisliti monstruozniji zločin"

Njegova odvjetnica rekla je medijima kako joj je tužitelj pristupio sa zahtjevom da mladić prizna krivnju ili će sudskim nalogom tražiti kadrove njegova penisa u erekciji. Kad ga je upitala kako misli doći do takvih fotografija, rekao joj je da će mladića odvesti u bolnicu, dati mu i injekciju 'i snimiti što im treba'.

VIDEO Stavio zaručnički prsten na penis, ali nije računao na erekciju!

'Ja želim zaustaviti taj sudski nalog. Ne želim da prolazi kroz to. Odvesti ga u bolnicu i prisiliti ga na erekciju pred svim tim policajcima bilo bi traumatično', kaže braniteljica.

Javnost je zgrožena planom tužitelja i kažu da je upravo to primjer 'zlostavljanja djece', piše Independant.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene