Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u centru grada

VIDEO Polugoli ljubavnik bježao kroz prozor dok su se supružnici svađali!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko je desetaka Brazilaca svjedočilo drami koja se odvijala u samom centru Sao Paola.

Na balkonu jedne stambene zgrade u Sao Paolu se odvijala prava drama koja je privukla pozornost svih slučajnih prolaznika. Muškarac je urlao na svoju suprugu i pitao je čija je košulja koju ju našao u stanu, a ona ga je pokušavala smiriti, piše The Mirror.

>>
Mladoženju s vjenčanja oteo ljubavnik!

Dok su se supružnici svađali, ljubavnik žene je iskoristio trenutak da pobjegne. U donjem rublju se pojavio na prozoru i, kao u filmovima, spustio se do prvog kata uz pomoć plahte. Na mjestu događaja su bili i vatrogasci koji su pripremili zračni jastuk na koji je nervozni ljubavnik skočio.

Prolaznici koji su se našli na mjestu događaja su pljeskali, a on je otišao u nepoznatom smjeru. Brazilski mediji nagađaju kako je možda riječ o snimanju filma ili neke serije.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene