Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život u 8 kvadrata

VIDEO: Jeste li vidjeli manji stan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako mislite da živite u premalom stanu, morate pogledati kako si je Felice Cohen organizirala život u nešto više od 8 metara kvadratnih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tuži ga suvlasnik Pijan izgubio sliku vrijednu 1,3 milijuna dolara Slika nije dostupna Uhvaćen slučajno VIDEO: Divljak snimljen kako nogom mlati psa

Felice nema kuhinju i krevet joj je 50 centimetara udaljen od stropa, a kupaonica tako malena da u nju može ući samo bočno. Prvu noć kad je prespavala u stanu pretrpjela je pravi napadaj panike. No, Felice kaže da se muka isplati na dan kad mora platiti stanarinu. Naime, stan se nalazi na Manhattanu i mjesečno ga plaća 700 dolara, odnosno više od tri i pol tisuće kuna dok njezini susjedi stanove plaćaju i do 15 i pol tisuća kuna.

>> Najmanji stan na svijetu ima pet kvadrata i košta 50.000 eura

Po zanimanju Felice je profesionalni organizator i kaže kako joj je najveći izazov dosad bilo uređenje vlastitog stana kojeg obožava. 'Prijatelj mi je kazao kako bi košarkaš Michael Jordan kad bi ispružio ruke mogao dotaknuti obje strane zida', našalila se Felice.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene