Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet kvadrata mira

Najmanji stan na svijetu ima pet kvadrata i košta 50.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanji stan na svijetu nalazi se u centru Rima i početna cijena mu je 50 tisuća eura.

Talijanski glavni grad poznat je po skupim nekretninama, no stan površine od pet kvadrata u kojem jedva ima mjesta za krevet, ostavlja bez teksta.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Italiji Trkača do smrti izgrizli rotvajleri: Pronašli ga u parku, imao je duboke rane na licu i rukama Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima

Vlasnik stana stavio ga je na prodaju prije nekoliko dana i kaže kako stalno prima upite. 'Garsonijera' se nalazi na Piazzi di Santa Ignazio, pitoresknom trgu kojeg nadgleda renesansna katedrala. Talijanski mediji raspisali su se o stanu opisujući ga 'malo većim od vigvama' te da 'ljudi u Rimu žive poput štakora'.

Stan je napravljen u dvije etaže, u donjoj se nalazi kupaonica s tušom, umivaonikom i wc školjkom. Onda slijede ljestve koje vode do ležaja. Postoji i prozor koji se može otvoriti samo ako se popnete na krevet. Kupac stana također će za susjeda imati premijera Silvija Berlusconija čija se privatna palača Grazioli nalazi u neposrednoj blizini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene