Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen slučajno

VIDEO: Divljak snimljen kako nogom mlati psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne znajući da ga promatra oko nadzorne kamere, 21-godišnjak je u liftu zvjerski nogom odalamio psa svoje djevojke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uređajem sličnim za očitovanje cijene Policija počela skenirati oči sumnjivaca za provjeru identifikacije Slika nije dostupna Tuži ga suvlasnik Pijan izgubio sliku vrijednu 1,3 milijuna dolara

Policija je slučajno zamijetila njegov brutalan čin, pregledavajući snimke nadzorne kamere iz lifta, u potrazi za ubojicom devetogodišnjeg dječaka na Manhattanu, koji je nasmrt izboden u istoj zgradi. Muškarac je identificiran kao Chris Grant, a na snimci se vidi kako nemilosrdno vuče preplašenog psića po imenu Chuvi Duvi te kako ga udara nogom, tako da se nesretna životinja odbila od unutrašnjost dizala i ostala ležati u strahu.

>> Psa zatvorili u kućicu i ostavili ga da ugine

Policija je snimku pregledala prošle subote, a Granta su pronašli i uhitili u ponedjeljak, u stanu njegove djevojke. Pas je preživio traumu i ozljede, a Grant je pušten da se za svoje nedjelo brani sa slobode, uz plaćenu jamčevinu od 1000 dolara. Petero pripadnika njujorških plavaca, dobilo je priznanja šefa policije Raymond W. Kellyja, zbog pomoći u lociranju Granta, kao i osumnjičenog za ubojstvo spomenutog dječaka, Alejandra Moralesa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene