Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tuži ga suvlasnik

Pijan izgubio sliku vrijednu 1,3 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je bio pijan, jedan je muškarac, na ulicama New Yorka izgubio sliku vrijednu 1,3 milijuna dolara.

James Carl Haggerty odnio je sliku ‘Portret djevojčice’, francuskog umjetnika Jean-Baptiste-Camille Corot, naslikanu oko 1857., u hotel na Manhattanu 28. srpnja kako bi je mogao procjeniti potencijalni kupac, stoji u tužbi suvlasnike slike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Život u 8 kvadrata VIDEO: Jeste li vidjeli manji stan? Slika nije dostupna Ako se otkriju detalji jednog tuluma Kim Kardashian ucijenila noćni klub za milijun dolara?

Haggerty se potom družio u baru hotela i snimljen je sigurnosnom kamerom kako nakon ponoći napušta zgradu sa slikom. Ali, sigurnosne kamere zgrade u kojoj stanuje na Manhattnu i u koju se vratio dva sata nakon boravka u hotelu, nisu zabilježile da je uz njega spomenuta slika.

Sljedeće jutro Haggerty je rekao suvlasniku vrijedne umjetnine Thomasu A. Doyle III. da se nije mogao sjetiti gdje je bio, napominjući kako je previše popio. Osim što je ostao bez vrijednosti, Haggerty će, ukoliko sudac tako odluči, morati platiti potraživanja suvlasnika, traži, kako kaže, oko 1,3 milijun američkih dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene