Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Balkanska rješenja'

Trag Balkanaca u EU: Od stuba koje ne vode nikamo pa sve do...OVIH 'ČUDA'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad čovjek šeta ulicama središnjeg grada Europske unije i glavnog grada razvijene Belgije, može naići na čitavu hrpu balkanskih rješenja poput ovih u videu!

  Bruxelles je srce i mozak Europske unije. Tamo se donose važne odluke koje imaju velikog utjecaja na život, politiku i ekonomiju svih 28 njezinih članica pa tako i Hrvatske.

>> FOTO Nova atrakcija: Stepenice koje ne vode nigdje!

Pročitajte i ovo Antony Blinken Nije prvi put Zrakoplov američkog državnog tajnika prinudno sletio u Pariz: Na važan sastanak morao je automobilom Slika nije dostupna ANALIZA IVANE PETROVIĆ EUROPA U KAOSU 'Zašto bi Hrvatska trebala odrađivati posao Grčke?'

Belgijsku prijestolnicu prati glas legla birokracije, mjesta na kojemu se sastavljaju maratonski dokumenti teško razumljivi običnom smrtniku. Tamo se određuju i standardi koji južnjacima često izgledaju kao suludo birokratsko cjepidlačenje.

No, kad čovjek šeta ulicama Bruxellesa, može naići na čitavu hrpu 'balkanskih rješenja': stepenice na kraju kojih nema ničega, staza za bicikliste kojom bicikli ne mogu prolaziti, ali i divovska vrata u kojima su pilom izrezana manja da bi ih bilo lakše otvarati i zatvarati.

Video: Screentshot DW

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene