Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije daleko od Hrvatske

FOTO Nova atrakcija: Stepenice koje ne vode nigdje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno austrijsko odmaralište je dobilo novu atrakciju – viseći most na visini od gotovo 400 metara na kraju kojeg se nalaze 'stepenice koje ne vode nigdje'.

Viseći most se nalazi na strmoj stijeni, a na samom kraju se nalaze stepenice za koje u odmaralištu kažu da ne vode nigdje. Na prvi pogled bi vam se možda učinilo da je tako, no one ipak vode negdje - do staklenog balkona s kojeg se može uživati u nevjerojatnom pogledu na planine.

>> Ovo se događa kada žene pretjeraju s visokim potpeticama...

Ove stepenice se nikako neće svidjeti onima koji se boje visine jer balkon je cijeli od stakla. Upravo staklena platforma omogućuje posjetiteljima da dobiju dojam da lebde. 'Stepenice koje ne vode nigdje su namijenjene posjetiteljima koji imaju živce od čelika', piše na internetskoj stranici odmarališta.

Izgradnja najvišeg mosta u Austriji je bila vrlo zahtjevna i trajala je šest mjeseci, pri čemu nitko nije ozlijeđen. 'Apsolutno sam oduševljen time što smo uspjeli postići dogovor s vlastima za očuvanje prirode i što smo posjetiteljima uspjeli omogućiti da dožive nezaboravan osjećaj i predivan pogled na Alpe', rekao je tehnički direktor odmarališta Karl Höflehner.

Ova će turistička atrakcija za goste biti otvorena od kraja srpnja.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene