Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditeljska petica

FOTO Dobili itekako NEOBIČAN popust....

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ručati ili večerati u restoranu s malenom djecom nije jednostavno i često osoblju restorana ostane puno posla nakon toga. Jedan kanadski bračni par dobio je nagradu za ponašanje s djetetom u restoranu, koji zapravo uopće nije niti namjenjen za djecu.

Daley i Alicia Welsh ponijeli su sa sobom visoku dječju stolicu u jedan japanski restoran u Kanadi, kako bi mogli posjesti za stol jednogodišnju kćerkicu Evie. Nakon jela su počistili za njom i kad je stigao račun, primijetili su nešto neobično.

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi

Na računu se pojavio popust pod stavkom "pristojna djeca" u iznosu od pet dolara. Ukupan račun iznosio je na kraju 51.45 dolara, a iako popust nije bio značajan već simboličan, on je samo pokazatelj kako će neki ugostitelji znati cjeniti savjesne roditelje.

U jelu dobili KONDOM - Natjerali šefa sale da ga pojede!

"Nikad to nismo očekivali", rekao je Daley, koji je fotografiju računa objavio i na Redditu, prenosi Huffington Post. "Bilo je to kao da smo dobili peticu u svoj roditeljski karton", dodao je.

Ono što su Welshovi zapravo napravili je krajnje jednostavno. I prije su voljeli otići u restoran na ručak ili večeru, no kad su dobili kćer, zarekli su se da će posebice biti pažljivi prilikom objeda u restoranima. Njihova odluka, zapravo im štedi novac, a dobiveni račun je pravi dokaz toga.

Nije na odmet spomenuti i to kako se popust dogodio upravo na Majčin dan, pa su Welshovi to shvatili kao dodatno priznanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene