Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva sramota

U jelu dobili KONDOM - Natjerali šefa sale da ga pojede!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gosti jednog kineskog restorana naručili su ribu, no osim naručene delikatese, dobili su i prilog iznenađenja.

Doslovce milijuni Kineza pričaju o incidentu u jednom restoranu u gradu Anhui, u kojem je gostima poslužena riba s kondomom kao prilogom. Kako se to kontracepcijsko sredstvo našlo u ribi nije poznato.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jako opasno Žena umrla, a 12 ljudi u bolnici nakon što su jeli sardine u omiljenom turističkom restoranu Britanski par na ljetovanju na Kreti uzbuna na otoku Muž i žena bježali iz restorana bez plaćanja računa? Njihovo objašnjenje je sve: "Nije bilo dovoljno pečeno"

Kad su gosti zaprijetili kaznom od 16.000 dolara, šef restorana je odbio platiti i nagodio se. Tri žene kojima je ta riba poslužena, rekle su mu da pojede taj kondom i šef restorana je progutao svoj ponos, ali i kondom.

U čašici jogurta pronašla kondom?!

Shanghaiist prenosi kako je jedna od žena, koja se predstavila samo kao Liang, ispričala da su njih tri krenule jesti ribu te kad su je okrenule, pronašle su i kondom.

Liang i njezine prijateljice su tražile kompenzaciju od 16.000 dolara, no u restoranu su odbili platiti, jer su mislili da su prijateljice kondom tamo stavile same. Naime, šef restorana je rekao da bi se kondom otopio prilikom pečenja.

Liang i njezine prijateljice nisu se složile sa šefom restorana i iznijele su svoje rješenje. "Bio sam na dužnosti i morao sam pojesti taj kondom kako bi rješio problem", kratko je obrazložio šef restorana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene