Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijesna javnost

Oglasio se čovjek koji je odustao od eksperimenta s anakondom! Objasnio zašto je prevario publiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dokumentarac Eaten Alive na Discovery Channelu u Americi pratilo 4,1 milijuna ljudi koji su ostali vrlo razočarani onim što su vidjeli...

Paul Rosalie, čovjek kojeg je trebala progutati anakonda, ali njegov eksperiment s najvećom zmijom na svijetu ipak nije uspio, priznao je brojnoj razočaranoj publici kako ju je - prevario.

Njegov dokumentarac Eaten Alive, koji je na Discovery Channelu u Americi pratilo 4,1 milijuna ljudi, na kraju je izazvao bijes javnosti, ne toliko zbog jadne anakonde, koliko zbog toga što su ih 'nasanjkali'.

Naime, Rosalie uopće nije bio pojeden ni progutan u cjelosti, kako se najavljivalo, već je morao odustati od svega budući da nije mogao izdržati jak stisak zmije. S obzirom da se cijela priča dogodila još na proljeće, imao je dovoljno vremena da prizna kako se nije dogodilo ono što se trebalo.

Sada se izvlači na veličinu anakonde, odnosno da nije bila dovoljno velika da bi ga uopće mogla progutati. Bila je dugačka šest metara i teška 180 kila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U kuću mu se zavukla golema zmija, a on ju je baš odlučio dirati Slika nije dostupna Čudovište od 7 metara Kamo sreće da je montaža: Anakonda iz najgorih noćnih mora

Video s anakondom razbjesnio američku javnost - 'Izdao si Ameriku!'

'Anakonda koju smo našli bila je premalena da bi progutala mene u zaštitnom odijelu zbog kojeg sam bio puno veći nego inače. No, mi smo se maksimalno potrudili i dali smo sve od sebe da eksperiment uspije', kaže Rosalie, a prenosi Daily Mirror.

Teško da će mu to oprostiti razočarani gledatelji, a pitanje je koliko će ih pred malim ekranima biti kada u petak 'Eaten Alive' bude prikazan u Velikoj Britaniji. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene