457018
457018
457018
457018
457018

Ovako nešto jezivo se rijetko vidi: Duh dječaka sjedio na stražnjem sjedalu automobila

  • , 15.11.2016., 17:21
  • Autor:
  • komentara

Jedna od teorija kaže da je duh htio upozoriti djevojku da se veže tijekom vožnje.

 
 
 
 
Vjerujete li u to da je dječak na stražnjem sjedalu zapravo duh? (FOTO: Melissa Kurtz/Facebook)
Vjerujete li u to da je dječak na stražnjem sjedalu zapravo duh? (FOTO: Melissa Kurtz/Facebook)

Ako je za vjerovati onome što je upravo prepričala novinarima, ali i još ljetos objavila na Facebooku, Melissa Kurtz, 48-godišnjakinja iz Fredericka u Marylandu, je u srpnju doživjela paranormalno iskustvo.

U automobilu se vozila uz duha nekog pokojnog dječaka, te o tome ne bi imala pojma da njezina kći Harper mališana slučajno nije zabilježila pomoću fotoaparata.

I doista, Harper je u nekoliko sekundi opalila više fotografija, međutim dječak se ukazao samo na jednoj od njih, blijed te naizgled uperenog prsta.

Fotografije je u međuvremenu pregledao i istraživač paranormalnih fenomena Greg Pocha, koji je zaključio da su autentične nakon obrade u programima kakvima se koriste FBI i CIA. Pochu je osobito zaintrigirala boja lica dječaka, odnosno to što se čini da je riječ o tijelu bez tjelesne temperatrure.

"Moguće je da dječak uopće ne zna da je umro i da će njegova duša zauvijek ostati vezana uz autocestu na kojoj je fotografija nastala. Čini mi se također da prstom ne upire bez razloga, već da upozorava Harper da nije vezana", kazao je Pocha.

Da bi to moglo biti objašnjenje pomislila je i sama Melissa Kurtz, koje je odradila vlastito istraživanje i došla do spoznaje da je godinu dana ranije, točno na dan kada je fotografija nastala, otprilike na tom mjestu došlo do prometne nesreće sa smrtnim posljedicama.

"Nažalost, vlasti mi nisu željele otkriti detalje, što me navelo na pomisao da je na tome mjestu, nedaleko od Orlanda, smrtno stradalo i neko dijete", rekla je Kurtz i dodala:

"Mislim da je užasno važno da svijet vidi fotografije jer su autentične. Toliko ljudi vjeruje u zagrobni život, a one ga upravo dokazuju. Barem je tome tako u mojim očima", kazala je.

Pogledajte u nastavku fotografije i vi, najprije onu na kojoj je moguće vidjeti dječaka, kao i onu nastalu samo par sekundi ranije na kojoj ga nema. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se