Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kladio se da će pojesti 30

Oklada završila tragedijom: Pojeo 28 sirovih jaja i umro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naizgled bezazlena oklada u Tunisu jednog je muškarca koštala života.

Dhaou Fatnassi, 20-godišnjak navodno se kladio s prijateljem kako može pojesti 30 sirovih jaja zaredom. Oklada je bila novčanog tipa, a da mu je to pošlo za rukom, Fatnassi bi odšetao s novcem u ruci, no to se ipak nije dogodilo.

Pročitajte i ovo Migranti u Tunisu Kod Tunisa Iz mora izvučeno još 41 tijelo migranata, broj žrtava brodoloma porastao na više od 200 Slika nije dostupna drama u tunisu Predsjednik smijenio čak 57 sudaca da bi spriječio uvođenje diktature: ''Imali ste niz prilika''

>> Milanović Bagi: 'Ajmo se kladit', idemo se kladit' u čast!

Nakon što je progutao 28 sirovih jaja, Fatnassi se srušio na tlo s velikom boli u želucu, a nesretniku liječnici nisu imali šanse pomoći, jer je umro na putu do bolnice, prenosi Daily mail.

Dok su pravilno prokuhana ili pečena, jaja predstavljaju odličan izvor proteina i kao takva su dio zdrave ishrane, sirova jaja mogu izazvati trovanje hranom i mogu u sebi imati bakteriju salmonela.

Ako radite hranu koja zahtjeva sirova jaja, poput majoneze ili sladoleda, koristite pasterizirana jaja, kako biste otklonili ranije navedene rizike.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene