Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Junkyard

Od autodijelova izradio Transformera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici koji popravljaju automobile u kineskoj provinciji Shandong, nedavno su od starih dijelova automobila izradili ogroman model 'Transformera'.

Ogromni 'Transformer' visok je 3,6 metara i težak dvije tone. Izrađen je od ostataka autodijelova, a njegov trup načinjen je od karoserije starog kamiona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko tu koga? VIDEO: Pokušao napisati kaznu Transformersu Slika nije dostupna Američka inovativnost FOTO: Ovako će izgledati prvi 'Transformer'

23-godišnji radnik Ma Quanyou glavni je kreator ovog neobičnog uratka i rekao je kako je njegov dugogodišnji san bio imati svog 'Transformera'.

>> VIDEO: Pokušao napisati kaznu Transformersu

'Volio sam Transformere dok sam bio dijete, a moj san bio je izgraditi ga. Sada sam napokon to i učinio koristeći se starim autodijelovima kojima sam imao pristup budući da radim kao serviser automobila', rekao je Quanyou.

U izradi mu je pomogao kolega, a za dovršetak im je trebalo mjesec i pol. Ovaj se pomno konstruirani 'Transformer' zove Junkyard, a svaki njegov dio je pažljivo dizajniran. Ova je atrakcija privukla mnoge, a neki čak nude i veliku svotu novca kako bi kupili ovaj model u njegovoj prirodnoj veličini.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene