Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Lovac na NLO' tvrdi

'Ovo područje na Marsu je jako čudno. Jako podsjeća na Stonehenge'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lovac na NLO-e s YouTubea, koji sebe naziva Mr. Enigma, tvrdi da je na Marsu pronašao "formaciju kamenja jezivo sličnu Stonehengeu".

"Sad, svjestan sam da formacija nije identična Stonehengeu i ne tvrdim da je to Stonehenge namještaljka. Samo kažem da je na tom području nešto neobično te da poprilično podsjeća na misteriozno prastaro kamenje Stonehengea", kaže Mr. Enigma u videu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Misija teška 671 milijun dolara NASA lansira novu sondu na Mars, evo zašto Slika nije dostupna Čeka ih dug put VIDEO Indija uspješno lansirala misiju na Mars

Formaciju je prozvao Marshenge te postavlja pitanje jesu li graditelji Stonhengea na Zemlji možda posjetili Crveni planet te tamo izgradili istu stvar, ili su nas izgradnji Stonhengea poučili došljaci s Marsa?

Izvanzemaljci na Marsu: Znakovi života ili dokaz da je internet poludio?

Valja podsjetiti da to nije prvi ni posljednji put da je na površini Marsa pronađena zanimljiva površinska formacija kamenja, a isto tako nije loše za podsjetiti da je čak i NASA-in rover Curiosity pronašao zanimljivu formaciju kamenja, koju su u NASA-i nazvali Stonhengeom na Marsu. Samo bez nepotrebnih pretpostavki o došljacima iz svemira i sličnom, jer dokaz o životu na Marsu dosad nije pronađen.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene