Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez uljepšavanja

Nasmijala internet svojim golim fotografijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Digitalna umjetnica Molly Soda, objavila je svoje golišave fotografije u kontekstu onoga što se komercijalno ne smatra privlačnim ljudskim tijelom i pobrala simpatije mnogih.

Kada se žene u medijima prikazuju u seksualiziranim okvrima, obično su potpuno razriješene dlačica, savršeno našminkane, savršenog dekoltea, stražnjice, lica, frizure... Digitalna umjetnica Molly Soda tu je vidjela prostor za umjetnički pristup jednoj drugoj strani seksualiziranog ženskog lika - onoj necenzuriranoj i potpuno sirovoj, nespretnoj, na šaljiv način.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Vrtoglavih 6,45 milijuna Tužila bivšeg jer je objavio njezine gole fotografije na internetu: Sud joj dodijelio milijunsku odštetu Slika nije dostupna Prva u Hrvatskoj Izbola ga: Žena koja je ubojstvom partnera šokirala Podravinu u pritvoru rodila djevojčicu

Fotografijama koje je objavila na društvenoj mreži Instagram, ova 26-godišnjakinja, prikazala je kozmetičkim preparatima i photoshopom, na način na kojeg ih koriste modna industrija - netaknuto tijelo, nespretnom ženstvenosti pretvoreno u komičnost trenutka koji je trebao biti senzualan.

VIDEO Potpuno gola performerica nesla jaja na trgu!

'U svom telefonu držim bilješke misli i stvari koje želim reći ljudima. Bilo me strah podijeliti ih - što je čudno za mene jer sam poznata po tome da na internetu dijelim previše informacija. To je za mene način da očistim sve te misli kako bi postigla novu razinu otvorenosti', rekla je Molly u intervjuu za Papermag.

'Objavila sam ovo jer sam smatrala da bi se ljudi s tim mogli povezati', zaključila je Molly.

 

 

How to take nudes for social media

A photo posted by Molly Soda (@bloatedandalone4evr1993) on

 

 

Every morning you should drink a cup of water and dance around your room - you can record it if you'd like

A photo posted by Molly Soda (@bloatedandalone4evr1993) on

 

 

I drank a lot of water today

A photo posted by Molly Soda (@bloatedandalone4evr1993) on

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene