Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjetnost ili provokacija?

VIDEO Potpuno gola performerica nesla jaja na trgu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz međunožja performerice padala su jaja, a s bojom kojom su bila napunjena je naslikala sliku.

Umjetnica, provokatorica ili naprosto samo osoba željna pažnje? Milo Moiré nastupila je na ovogodišnjem art festivalu u Kölnu među brojnim drugim performerima, ali njezin nastup i danas je nešto o čemu svi bruje, a video performansa postao je viralni hit s gotovo milijun i pol klikova.

Pročitajte i ovo Rijetka slika Van Gogha prodana za nekoliko milijuna eura Procijenjena je na 100 milijuna eura Jedna od najranijih Van Goghovih slika prodana za milijunski iznos Aktivisti Palestinske akcije uništili su portret Lorda Balfoura, političara kojeg se povezuje s nastankom Izraela rasjekli i uništili VIDEO Palestinski aktivisti izveli akciju na poznatom europskom sveučilištu: Pogledajte snimku

Milo Moiré je naime k'o od majke rođena na glavnom trgu pred publikom nesla je jaja iz svoje vagine (uopće ne želimo niti pomisliti kako su tamo dospjela), a nakon što su sva jaja popadala iz njezinog međunožja s bojom kojom su bila napunjena je naslikala sliku. Odnosno, nešto što sliči na sliku.

Golotinja je nešto na što smo navikli kada je u pitanju konceptualna umjetnost, ali Milo je odlučila otići korak dalje. Kako je Milo Moiré snijela jaja pogledajte u videu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene