Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Da se ne vidi Appleov logo

Ovako je Samsung od olimpijaca zatražio da SAKRIJU iPhone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samsung od olimpijaca traži da sakriju iPhone prilikom ceremonije otvaranja, odnosno ne žele da se na njihovim telefonima vidi Appleov logo

Većina olimpijaca već je stigla u Rusiju i spremni su za početak Olimpijskih igara, a sportašima je zanimljivu dobrodošlicu pripremio i Samsung. Tako su švicarski olimpijci svojim medijima otkrili kako ih je među promotivnim sponzorskim poklonima (Samsung je sponzor Olimpijade) dočekao i Samsungov Galaxy Note 3, no taj poklon dolazi i s 'uputama za uporabu'.

Pročitajte i ovo Olimpijska baklja - 1 sportski događaj godine Jedan će Hrvat ponovo nositi olimpijsku baklju: "To je velika čast, to se događa jednom u životu" Policija u Parizu Uoči Olimpijskih igara Ministar poručio policajcima: "Bit ćete pošteno plaćeni, ali očekujem stopostotnu mobilizaciju"

Kako prenose na Business Insideru, jedan od Samsungovih zahtjeva olimpijcima jest da, ako žele koristiti njihov Galaxy Note 3, morat će na ceremoniji otvaranja sakriti Appleove telefone, odnosno morat će prekriti logo jabuke na iPhoneu dok budu fotografirali i snimali ceremoniju. Ipak, s obzirom da su olimpijci već dobili svoje telefone, nije poznato što će Samsung napraviti sportašima koje 'uhvate' da tijekom ceremonije snimaju s iPhoneom bez prekrivenog Appleovog loga.

Inače, Galaxy Note 3 službeni je telefon ovih Olimpijskih igara (prije dvije godine u Londonu službeni telefon bio je Galaxy S3), a u Samsungu su se na ovaj potez odlučili jer ne žele da na otvaranju igara na kojima su glavni sponzor dominiraju telefoni njihovog najvećeg konkurenta.

Xperia Z1 i Galaxy Note 3: Ovo su nove MOBILNE ZVIJERI!

Južnokorejska kompanija u prošlosti je već imala neugodnosti u kojima su osobe koje su oni sponzorirali uhvaćene u korištenju iPhonea – npr. kada su pokrenuli 'Galaxy 11' viralnu nogometnu kampanju na Twitteru, menadžer ekipe Franz Beckenbauer svoje je pohvale Samsungu na ovoj društvenoj mreži pisao s iPhonea. Također, u listopadu prošle godine izvršni direktor T-Mobilea John Legere putem Twittera najavio je dolazak Galaxy Notea 3 i Galaxy Geara koristeći iPhone, a istu je grešku napravio i španjolski tenisač David Ferrer koji je na ovoj mreži hvalio S Health opciju Galaxyja S4 koja mu pomaže u treniranju – te je pohvale Samsungu pisao s Appleovog telefona. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene