445841
445841
445841
445841
445841

Zlo i naopako na OI: Gimnastičara sa stravičnim prijelomom noge ispustili s nosila!

  • , 07.08.2016., 17:49
  • Autor:
  • komentara

Nesretni je sportaš zbog gotovo identične ozljede morao propustiti i Olimpijske igre u Londonu.

 
 
 
 
Sirotog Samira Aita Saida prati peh za pehom (FOTO: AFP)
Sirotog Samira Aita Saida prati peh za pehom (FOTO: AFP)

Francuski gimnastičar Samir Ait Said (26), koji je u subotu tijekom kvalifikacijskoga natjecanja u preskoku na Olimpijskim igrama u Riju pretrpio stravičan lom noge, jauknuo je i kada su ga unosili u ambulantna kola. 

Naime, nesretnog su mladića nespretnjakovići ispustili s nosila, a sve se to odvilo ispred očiju njegove ionako već uplakane i šokirane obitelji.

Ait Said je slomio goljeničnu i lisnu kost, a sportsku je javnost dodatno potresla njegova doista tužna priča.

Naime, Francuz je zbog gotovo identične ozljede morao propustiti i Olimpijske igre u Londonu, s time da je tada, dva mjeseca uoči natjecanja, slomio drugu nogu. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se