Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za letom MH370

VIDEO 'Trebat će nam još dugo da dođemo do crne kutije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski premijer uvjeren je da je zabilježen signal iz crne kutije nestalog zrakoplova, ali dodaje da je teško reći kad će točno do nje doći.

Australski premijer Tony Abott rekao je da postoji velika vjerojatnost da su zvučni signali zabilježeni u Indijskom oceanu, iz crne kutije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izbjegavao radare?! Hoće li se razotkriti misterij leta MH370: Vrijeme nije na strani sudionika potrage Slika nije dostupna Nestali avion VIDEO Bliži li se kraj misteriju? Otkriven signal u Indijskom oceanu!

Iako postoji uvjerenost da su signali koje primaju timovi uključeni u potragu nestalog malezijskog zrakoplova, upravo iz crne kutije, kako do nje točno doći ipak predstavlja pozamašni izazov. Naročito stoga što je signali sve slabiji jer je baterija crne kutije gotovo istrošena.

'Vjerojatno je da će proći još dosta vremena prije nego dođemo do nje', rekao je Abott novinarima tijekom diplomatskog posjeta Kini.

Potraga za letom MH370: 'Uvjereni smo da smo locirali crnu kutiju'

Australija koordinira međunarodnu potragu koja se vodi na jugu Indijskog oceana kako bi se našla olupina nestalog Boeinga 777 Malaysia Airlinesa s leta MH370.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene