Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjerljivi dobitnici

VIDEO Ovako je slavio Vučić - Uz trubače i 21 kilogram tešku tortu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon uvjerljive pobjede Srpske napredne stranke na izvanrednim parlamentarnim i beogradskim izborima, naprednjaci su u sjedištu stranke uz trubače, šampanjac i tortu tešku 21 kilogram proslavili ovaj njihov, kako sami kažu, povijesni rezultat.

Nakon što se novinarima obratio vođe SNS-a Aleksandar Vučić i rekao da su naprednjaci osvojili blizu 50 posto podrške birača, u Srpskoj naprednoj stranci je otvoren šampanjac, a ubrzo je stigla i slavljenička torta.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija razbija prosvjed Postizborna kriza Počela privođenja i uhićenja oporbenjaka u Srbiji: "Ovo je politički progon!"

Vučić slavio s trubačima, gubitnicima posvetio temu iz serije 'Otpisani'

Tako su članovi stranke, novinari i gosti imali priliku počastiti se tortom koja je bila mješavina čokolade, oraha i višanja, a potom su trubači atmosferu doveli do usijana, piše srpski Telegraf.

Očekivanje rezultata u SNS-u pratilo je više od 50 medijskih ekipa od kojih desetak stranih, sa više od 150 novinara, snimatelja i fotoreportera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene