Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava na cesti

VIDEO Policajac izudarao ženu šakama jer nije poslušala njegov zahtjev da se zaustavi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz policije su priopćili da je do fizičkog obračuna došlo jer se žena odupirala uhićenju

Kalifornijski policajac šakama je izudarao ženu pokraj autoceste u Los Angelesu, a video brutalnog napada završio je na YouTube-u. Dok je policajac slijedio ženu, osoba koja je video snimala smijala se, međutim smijeh je nestao u trenutku kada je policajac zgrabio ženu, srušio je na tlo, a onda više puta udario šakama.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Policajac nasilnik uhićen je i optužen UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Policajac htio ljubavnicu strpati na psihijatriju, iživljavao se na njoj, no onda se dogodio obrat

Iz kalifornijske policije izvijestili su da je njihov zaposlenik od žene tražio da se zaustavi, ali ona je to odbila i nastavila hodati.

VIDEO Policajac gurnuo muškarca u invalidskim kolicima jer mu je prešao preko noge

'Fizička svađa uslijedila je jer se pješak nastavio odupirati uhićenju, a u jednom trenutku policajcu se pridružio kolega u civili i pomogao mu pri uhićenju', napisali su u izjavi.

Identitet žene nije poznat jer je odbila dati svoje ime, a nakon incidenta odvedena je u bolnicu na fizičku i mentalnu procjenu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene