Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog sumnje

Uhićeno sedam britanskih vojnika zbog istrage o ubojstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska vojna policija uhitila je sedam vojnika zbog sumnje da su počinili ubojstvo, priopćilo je ministarstvo obrane u Londonu uz napomenu da je optužba povezana sa događajem prošle godine u Afganistanu.

'Kraljevska vojna policija danas je uhitila sedam pripadnika kraljevskih marinaca zbog sumnje da su počinili ubojstvo. Uhićenja su povezana s incidentom u Afganistanu 2011. godine. Incident je uslijedio nakon okršaja s pobunjenikom: u to nisu bili umiješani civili', priopćilo je ministarstvo ne objavljujući dodatne pojedinosti.

>> London: Dvoje uhićenih zbog sumnje na terorizam

Odnosi zapadnih snaga i afganistanskih civila pogoršani su nakon incidenta sa paljenjem Kurana u jednom od uporišta savezničkih snaga u zemlji te nakon što je jedan američki vojnik u ožujku ubio 16 civila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Siguran grad Tomašević nakon stravičnog femicida kod bolnice: "Imamo manje ubojstava od drugih europskih gradova" Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene