Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred noći

Ubio suprugu i dvije malene kćeri: Detalji zločina koji je potresao zemlju lede krv u žilama

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac (36) saznao je da se žena namjerava rastati od njega. Prije nego što je to uspjela učiniti, ubio ju je. Nakon nje ubio je i njihove dvije kćeri, koje su imale samo 5 i 7 godina.

U ponedjeljak je na Zemaljskom sudu u Bochumu počelo suđenje 36-godišnjem Uguru S., koji je u svibnju ove godine u Hertenu ubio svoju suprugu (37) i njihove dvije kćeri (5 i 7). Muškarac je prvog dana suđenja samo šutio.

Zločin koji je šokirao Njemačku dogodio se 16. svibnja. Policija je u stanu pronašla tri tijela, a nakon višesatne potrage u Marlu je uhićen Ugur S. Odmah je priznao ubojstvo.

Pročitajte i ovo Presuda Branimiru Glavašu - 4 DVOJNO DRŽAVLJANSTVO Branimir Glavaš otišao u BiH: "Nemam namjeru odslužiti ni jednog dana u zatvoru"

U svom priznanju policiji muškarac turskog podrijetla kao motiv zločina naveo je nesuglasice u vezi sa suprugom.  

Policiju je zvala prijateljica ubijene žene jer je duže vrijeme nije mogla telefonski dobiti, piše Fenix Magazine. Policajci su potom otišli do stana 37-godišnjakinje. No žena i dvije kćeri već su bile mrtve.

Pročitajte i ovo Ilustracija detalji sa suđenja Pedofilska banda vodila monstruozni lanac zlostavljanja: Djeci davali alkohol i kokain pa ih silovali

Sva tri beživotna tijela pronađena su u spavaćoj sobi.

Slučaj je uznemirio ljude diljem Njemačke. Tijekom istrage policija je došla o šokantnih detalja.

Pročitajte i ovo Izgorjeli dom u kibucu Nir Oz rat na Bliskom istoku Bijela kuća: "Imamo informacije da Hamas koristi bolnicu kao zapovjedno mjesto i za kontrolu"

Prema navodima tužiteljstva, 36-godišnjak je na ispitivanju priznao da se supruga htjela rastati od njega i otići s djecom u Tursku. Muškarac je uvjerio svoju obitelj da će ih idući dan odvesti u zračnu luku i stoga je želio prespavati kod njih u stanu. Supruga mu je to dopustila. Najprije je nju ugušio jastukom, a zatim je u spavaću sobu pozvao dvije kćeri jednu po jednu. Potom je jednu po jednu ugušio jastukom.

Pročitajte i ovo Ilustracija u zavoju izgubila kontrolu Nije koristila pojas i ispala iz auta: Vozačica (33) smrtno stradala u teškoj nesreći

Optuženi se prvog dana suđenja nije očitovao o optužbama. Sud je već najavio da će pustiti videosnimke ispitivanja muškarca s policijom u sudnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene